Прегласна музика и во Гнездо и Интермецо, контролите продолжуваат

Секторот за инспекциски работи на Општина Центар продолжува со контролите на гласноста во угостителските објекти во Општина Центар. Овластените општински инспектори за животна средина, заедно со...