Заев: Ниту оваа, ниту која било влада има право да преговара за македонскиот јазик и македонскиот идентитет

Не ни треба Европска унија, ако некој сака да преговараме за македонскиот јазик и македонскиот идентитет. Затоа што ќе бидеме обезличени. Нема кој да влезе во...