АВМУ: Прекршочни постапки против телевизиите Алфа, Компани 21 М и Стар

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) поведе прекршочни постапки против телевиизите „Алфа“, „Компани 21-М“ и „Стар“, врз основа на извештаите  од мониторингот на партиското...

Ад хок комисијата не поведе прекршочни постапки против медиумите

Привремената Комисија за следење на медиумското претставување на денешната седница одлучи да не поведе ниту една прекршочна постапка против медиумите. Предмет на разгледување беа извештаите за...