Преку 112 бројот за помош најдени две странски семејства кои со возила се изгубиле во мариовско

Денеска, во доцните дневни часови – пред стемнување, (со пронаоѓање во 19.15 часот), успешно се реализираше акција на спасување изгубени семејства, од странство во два автомобила,...