(ВИДЕО)„London Calling“ хитот од 1979 препеан од бендот „Бетон“ под наслов „Kyiv Calling“- средствата ќе се наменат за помош на отпорот

Зад потписот на овој препев стојат еден архитект, еден ортопед и еден претприемач односно украинскиот панк бенд  „Бетон“. Со овој чин сакаат да и помогнат на...