Мисијата на ОДИХР денеска во 15 часот ќе ја соопшти прелиминарната оценка за локалните избори

Мисијата на ОДИХР денеска ќе ја соопшти прелиминарната оценка од набљудувањето на локалните избори во Северна Македонија. Тана де Зулуета, шефица на Набљудувaчката мисија за изборите...