Бектеши: Холандскиот расадник во тетовско Прељубиште како пример за женското претприемништво

Министерот за економија, Крешник Бектеши беше во посета на расадникот на компанијата „Еуропеан плантс“ во тетовско Прељубиште, која е холандска инвестиција, а по повод денот на...