( Директно ) Прес конференција на министрите за надворешни работи на Северна Македонија и на Србија Бујар Османи и Никола Селаковиќ

По средбата во министерството за надворешни работи, министрите Бујар Османи и Никола Селаковиќ одржуваат заедничкла прес конференција. Селаковиќ е во официјална посета на земјава во рамките...