ВМРО-ДПМНЕ му даде рок од 24 часа на ДС да одговореле за бесплатниот паркинг на функционери во спротивно ќе објавеле целосни списоци доставени од свиркач

Демократскиот Сојуз како дел од колачот на власта, на подарок од СДСМ – ДУИ долгогодишно го имаше ЈП Градски паркинг во свое владение, а за возврат...