Пресечен меѓународен канал за транспорт на дрога вредна околу 250.000 евра

Велешката полиција засилена со секторите за борба против дрога на МВР и Царинската управа, пресекоа меѓународен транспорт на наркотични дроги и запленија околу 67 килограми марихуана,...