Врховен Суд го одби како неосновано барањето за ревизија на Али Ахмети и Муса Џафери  во случајот за клевета  против Слободан Богоевски

– Мала победа на правдата но важна за општиот амбиент и за сите останати кои се предмет на вакви неосновани тужења од страна на носители на...