ДУИ: На Албанците им треба претседател кој поддржува интеграција во НАТО и во ЕУ

Демократската Унија за Интеграција заедно со сите преставници на извршната, законодавната и локалната власт,  силно ја поддржува кандидатурата на консензуалниот заеднички кандидат за претседател, Стево Пендаровски...