(ВИДЕО) Борисов: Гарантирам дека нема разговори со Северна Македонија додека бугарското малцинство не биде внесено во Уставот

Тие знаат дека нашата поддршка како власт или опозиција за нив зависи од признавањето на бугарското малцинство. Веднаш се разбрав со Еди Рама во врска со...