„Не користи петарди и пиротехнички средства“, СВР Охрид почна со превентивните кампањи

СВР Охрид, преку Отсекот за превенција, отпочна со превентивните кампањи „Не користи петарди и пиротехнички средства“. Денеска, на плоштадот „Крушевска Република“, полициски службеници и активисти на...