Горан Стефановски

Француско издание на есеите на Горан Стефановски во превод на Марија Бежановска

Објавено е француско издание на есеите на Горан Стефановски, насловено „Пофалба на обратноста“ (Éloge du contraire) од францускиот издавач „За момент“, соопшти Доминик Долмие, директор на...