Пронајдени се 44 тела во автобусот на смртта: Еден од преживеаните тврди дека спасил осум лица

Портпаролката на главниот обвинител на Бугарија, Сијка Милева, денеска на прес-конференција со заменик-јавниот обвинител на Бугарија Борислав Сарафов, изјави дека на местото на трагедијата се пронајдени...