Суспендирани прилепските судии, тренерот на „Вардар“, Глигоров, поднесе оставка

Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) соопшти денеска дека по анализирање на натпреварот, главниот судија Влатко Илиоски и вториот помошник Марјан Смилкоски „се суспендираат до крајот на...