Обвинетите за „27 април“ дојдоа во судот – дочекани од поддржувачи

Поранешниот директор на Бирото за јавна безбедност Митко Чавков, пратениците Јохан Тарчуловски и крсто Мукоски, оперскиот пејач Игор Дурловски, актерот Владо Јовановски, режисерот Борис Дамовски и...