Прифатени нови 67 Авганистанци на привремен престој, моментно во земјава има 579

На Меѓународниот аеродром Скопје денеска пристигна група од 67 граѓани на Авганистан, вработени во организациите Национален демократски институт (NDI) и Националната фондација за демократија (NED) и...