Во Ниш продолжуваат состаноците на Србија, Македонија и Албанија во рамки на иницијативата Отворен Балкан

Заменик-министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство во Северна Македонија, Трајан Димковски, вчера истакна дека реализацијата на иницијативата „Отворен Балкан“ нема да биде лесна, и дека сите...

Прегласна музика и во Гнездо и Интермецо, контролите продолжуваат

Секторот за инспекциски работи на Општина Центар продолжува со контролите на гласноста во угостителските објекти во Општина Центар. Овластените општински инспектори за животна средина, заедно со...