Бугарски експерти: Делницата на автопатот „Струма“ каде изгоре автобусот ја правеше македонска компанија

Делницата од автопатот „Струма“, на која во вторникот рано наутро изгоре автобус при што загинаа 45 лица, била „послана“ од македонска компанија пред неполни 20 години,...