Малите луѓе пред големите порти на македонското здравство

Ете од таа мудра стратегија на Тодоров еден човек остана без колк, не може да се оперира. А, знаете ли колку пациенти се имаат задолжено по банките, земаат кредити и се оперираат во приватните болници