Мицкоски:Програмата на ВМРО-ДПМНЕ за Локалните избори ќе биде нова и револуционерна

На денешниот настан по повод политичката академија на Конрад Аденауер за „Потикнување на демократијата на локално ниво“, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, изјави дека програмата на...