Ниеден случај на напад врз судија не е разрешен, само добиле заштита

Она што се знае е дека еден месец по уништувањето на возилото на судијката Белеска Пројкоска, охридската полиција притвори едно лице под сомнение дека ги оштетило возилата на судијката