Во 25 ќелии во КПУ Идризово пронајдени 37 ножеви, 50 мобилни, дрога и други забранети предмети

Полициски службеници од Оддел за сузбивање на организиран и сериозен криминал, Оддел за криминалистичка полиција и Оддел за специјални полициски операции – Единица за брзо распоредување...