Почина петгодишното момче од Мароко, кое четири дена беше паднато во бунар длабок 32 метри

Петгодишното момче Рајан, кое четири дена помина во бунар длабок 32 метри, почина кога спасувачите го извлекле од бунарот, соопштија мароканските власти. Момчето починало пред спасувачите...