Јовески: Има напредок во борбата против корупцијата, но има и активности што треба да се преземат, особено од Обвинителството

Тука би спомнал дека Обвинителството има отворено предмет за висок функционер во Владата, има за државен секретар во едно од министерствата, потоа има за обвинители, судии...