Владата обезбедува гориво и нафтени деривати за потребите на Дирекцијата за заштита и спасување

Владата на Република Северна Македонија на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени...