Извлечени седум јагленосани тела, дождот ја отежнува акцијата – вкупно 46 загинати во железничката несреќа во Грција

Седум јагленосани тела на патници биле утрово извлечени од остатоците од еден од вагоните, со што бројот на загинати во железничката несреќа во Грција се зголеми...