Искривената пруга во Кахраманмарас сведочи за јачината на земјотресот во Турција

Покрај многуте апокалиптични сцени од градовите на југот на Турција, снимката од железницата во градот Кахраманмарас, каде што беше епицентарот на земјотресот, сликовито ја покажува јачината...