Филипче од Битола: Немам дилема дека на 17 октомври сите ќе го направиме вистинскиот избор-Напред во победа

И во четвртата изборна единица, СДСМ и коалицијата се силни, убедливи фаворити. За четвртата изборна единица ја имаме најдобрата кадровска понуда претставена преку следните кандидати: Коста за...