Заев на доделувањето на плакетите со благодарност за пратениците од првиот повеќепартиски состав на Собранието: Гордо и секогаш со почит ќе се сеќаваме на вашиот придонес во создавањето на независноста на нашата држава

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, на пригодна свеченост во рамките на програмата за одбележување на 30 годишнината од независноста, на пратениците од...