Ахмети – Баумгартнер: Очекуваме датум за првата конференција со Европската Унија

Ахмети и Баумгартнер разговараа за последните политички случувања во Северна Македонија, важноста на политичката стабилност и конзистентност за земјата да продолжи со нејзиниот пат кон Европската...