(ВИДЕО) Мартин Јовановски е првиот македонец кој стана првак на Светскиот куп во Параглајдерство!

За првпат македонец освојува прво место на Светскиот куп во Параглајдерство (PWC – Paragliding World Cup) во Турција. Станува збор за Мартин Јовановски.  Неговиот контиуниран резултат...