Ковачевски: Има доволно време до изборите во 2024 година за да се разговара околу предлогот за една изборна единица

Сите прашања кои не се во насока на справување со најголемите предизвици предизвикани од кризата претставуваат дефокусирање од проблемите кои се најважни за граѓаните, вели премиерот...