(Видео) АВАЈА: Апелациониот суд да ја прифати пресудата за случајот со полициска бруталност во Битола

По донесувањето на пресудата од Кривичниот суд за случајот со полициска бруталност во Битола, според која полицискиот службеник е осуден на една година затвор, граѓанското движење...