Талевски за синоќешниот инциден под Калето: Да дозволиме институциите да си ја завршат работата, случајот не треба да има политички момент

Мојот апел е да им веруваме на институциите, на МВР и на Обвинителството, и да дозволиме да ја завршат сопствената работа. Сето она што се случува...