Со пур пена „запечатен“ автомобилот на Јанчева: Вака ли мои сограѓани во Европа, со заплашување?

Поранешната претседателка на Советот на град Скопје од редовите на СДСМ, Љубица Јанчева, денеска преку својот Фејсбук профил информираше дека автомобилот ѝ бил оштетен . Во...