Ковачевски: Делницата кај Плетвар е речиси завршена, очекувам за месец дена да видиме готов пат

 „Вложуваме интензивно во инфраструктурата и во време на светската економска криза, затоа што кога велиме дека градиме европска држава, мислиме на евроинтеграциите, но пред сè на...