Царовска: Пензионерите можат да бидат работно ангажирани, но пензијата ќе мирува

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, на пратеничко прашање од пратеникот Илија Николовски од Партија на обединети пензионери и граѓани на Македонија за измените...