Немирна ноќ во светот: Ракетите што паднаа во Полска ги кренаа на нозе НАТО, Г-20 и ЕУ

Полските власти одлучија да ја зголемат борбената готовност на некои воени единици во земјата поради инцидентот со падот на два проектили во источниот дел на земјата....