Град Скопје го раскина договорот со „Слобода Превоз“ и ги покани превозниците на поединечни договори

Договорот со здружението на приватни превозници „Слобода Превоз“ денес е раскинат поради неисполнување на обврските кои произлегуваат од договорот, соопштија попладнево од Град Скопје. „Во случајов,...