Истрага и притвор за кумановска банда за разбојнички напад и пљачка на пари

Основното јавно обвинителство Куманово донесе наредба за истражна постапка против три лица од скопско Студеничани за кои постои основано сомнение дека сториле разбојништво. Осомничените, двајца браќа...