Османи: Разговорите протекоа во добра атмосфера, има добар прогрес

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денес ги оцени позитивно експертските разговори со бугарската делегација предводена од министерката Теодора Генчовска, која вчера и денес престојуваше во...