Комисијата за именување предложи, Владата прифати: Бучковски повеќе не е специјален претставник за Бугарија

Владо Бучковски е разрешен од функцијата специјален претставник за Бугарија. Одлуката е донесена на седница во Владата по предлог на Комисијата за именување. Универзитетскиот професор и...