Хелсиншки комитет незадоволен од пресудите на Апелациониот суд за Здравко Савески и Владимир Куновски

Хелсиншкиот комитет за човекови права изразува незадоволство и разочарување од пресудата на Апелациониот суд Скопје, со која е изречена условна осуда од 6 месеци затвор за...