Вработените во РКЕ во отворено писмо:Физичкиот напад врз претседателот Бислимоски, го сметаме за директен напад и притисок врз Комисијата

Бараме надлежните институции да ги преземат сите законски мерки кои се во нивна надлежност и сторителот (сторителите) на ваквото дело најстрого да го санкционираат Вработените во...