ССМ: Вакцинацијата мора да биде лична определба на работниците, без уцени или присила

Против најновите мерки што ги предлага Комисијата за заразни болести реагира и Сојузот на синдикати на Македонија. Оттаму наведуваат дека вакцинацијата мора да биде резултат на...