Пратеникот Реџепи најави можност за напуштање на „Алтернатива“ па дури и за враќање на пратеничкиот мандат

Пратеникот на Алтернатива, Скендер Реџепи вечерва во „Click Plus“ на ТВ21, каде се разговара за последните политички случувања, истакна дека доколку Алтернатива одлучи да ја урне...