Реџепи : Ја напуштам Алтернатива, можам да го вратам и мандатот на пратеник, доколку партијата реши да ја урне Владата заедно со Левица

Пратеникот на Алтернатива, Скендер Реџепи вечерва во „Click Plus“ на ТВ21, каде се разговараше за последните политички случувања, истакна дека доколку Алтернатива одлучи да ја урне...